Yoga voor ondernemingen

Grote bedrijven zoals Google, Apple, IBM, ING, PHILIPS, Twitter, Dropbox en anderen realiseerden zich al jaren geleden dat de geestelijke en fysieke gezondheid van hun werknemers een aanzienlijke invloed hebben op de prestaties die zij leveren en dus ook op de resultaten van het bedrijf.  Zij zijn toen begonnen met het aanbieden van wekelijkse Yoga Lessen aan hun personeel en zagen hoe er een aanzienlijke verbetering kwam in hun algehele gezondheid, (zowel op fysiek als mentaal gebied), in betrokkenheid, teambuilding en hun geleverde prestaties. Daarnaast ontdekten zij dat hun personeel nu bewuster en beter kon omgaan met stress, waardoor de onderlinge communicatie sterk verbeterde.  Hun vaardigheid om gefocust te werken en daarbij open te staan voor nieuwe oplossingen verhoogde  samen met hun creativiteit voor een efficiëntere samenwerking.

MERKBARE VERBETERINGEN OP DE WERKVLOER

Mensen die yoga, meditatie en ontspanning beoefenen, slapen beter s’nacht’s, ze hebben veel meer energie gedurende de dag en zijn gezonder op vele gebieden. Dit betekent ook dat zij veel minder snel ziek zijn en zich makkelijker kunnen aanpassen aan nieuwe situaties.

Volgens de algemene feedback die wij krijgen zijn deze mensen gelukkiger. Zij houden ze zich minder bezig met problemen, richten zich juist op de mogelijkheden en zijn positiever ingesteld. Hiermee creëren zij een vriendelijke, constructieve en meer saamhorige omgeving voor iedereen. Door samen met collega’s in een groep Yoga en/of Meditatie te beoefenen creëert men een nieuwe manier van zich met elkaar verbinden, een ontspannen gemeenschapsgevoel.

ONS AANBOD

Wij bieden diverse Yoga lessen en cursussen aan voor ondernemingen, op maatwerk geleverd naar de individuele behoefte van iedere onderneming. Wij adviseren wekelijkse lessen in een vergaderzaal of een bedrijfsfitness ruimte, maar wij staan altijd open om de beste oplossing te vinden voor op uw vestigingslocatie.

In onze Yoga lessen leren mensen bewust contact te maken met hun ademhaling, hun lichaam en hun gevoelens en daarbij krijgen zij technieken aangeleerd waarmee stress en spanning direct kunnen worden losgelaten. Door bewust te bewegen en strekken (Wij bieden verschillende soorten Yoga aan)  krijgen mensen weer nieuwe energie en laden zij zichzelf als het ware op. Onze deelnemers leren hierbij om gecentreerd en gefocust te blijven en hoe zij zelf hun verantwoordelijkheid kunnen nemen voor hun eigen energie, vreugde en creativiteit.

Zodra onze deelnemers beginnen met een wekelijkse Yoga les, ontdekken zij iedere week de vooruitgang die zij maken. Iedere week zult u het effect van de Yoga lessen zien. Soms is dit in het begin wat subtieler, maar na enkele lessen is dit effect nadrukkelijk en sterk aanwezig, waardoor er een natuurlijk zelfvertrouwen, plezier en motivatie groeit. Dit is een essentiële bouwsteen voor iedereen, want we weten allemaal dat een gebrek aan zelfvertrouwen de meeste conflicten in relaties, carrières en in onszelf creëert.

[ssboost]

 

WIJ NODIGEN U UIT VOOR

  • Restorative Yoga  (diepe ontspanning, bewust ademen, rustige strekkende houdingen en het bewust loslaten van stress)
  • Vinyasa Flow Yoga  (een vloeiende serie van Yoga posities, waarbij de beweging is verbonden met de ademhaling – dit is een meer dynamische sessie om onszelf te bevrijden van stijfheid en stress en om frisse energie te krijgen)
  • Yin Yoga  (diepe ontspanning, we blijven langer in specifieke Yoga houdingen om de natuurlijke geneeskracht van ons lichaam te activeren en al onze mentale activiteiten los te laten – dit is een sterk helende, regenererende en geruststellende sessie)
  • Yoga Basics  (we leren de basis van Yoga in de asana’s / houdingen, ademhaling en meditatie)
KataCompanyYoga

MEER OVER BEDRIJFSYOGA

Begin nu met onze Bedrijfsyoga en geef uw onderneming structureel meer levenskracht.