Erno van Doesselaar – During Maestro Saint-Germain’s weekend seminar October 2013 in Budapest, Hungary

996633_743424585673124_618803689_n

Maestro Saint-Germain was een excentrieke verlichte meester uit de 18e eeuw met een grote passie voor alchemie, magie, theater, viool spelen en om mensen op zijn unieke manier van hun stuk te brengen.

Hij bracht hen met messcherpe opmerkingen voor een moment uit hun gangbare mentale manier van leven, als een provocerend duwtje in de hoop dat zij meer zouden gaan zien en ontdekken over hun beperkte manier van leven en de weg naar vrijheid.
Hij was geliefd bij velen, maar ook net zo gehaat bij sommigen, omdat hij ongevraagd dwars door hun manipulatie spelletjes heen prikte.

Vanaf het moment dat hij uit zijn aardse leven stapte, is hij bij velen bekend geworden als een uniek, inspirerend verlicht meester en geniale professor die zijn studenten vaak confronteert met hun oude geloofssystemen, en hen daarbij stimuleert om zich voor hun ziel te openen en bewust hun nieuwe levensvisie te creëren.

De laatste 100 jaar is zijn wijsheid vaak gechanneld door velen en is zijn materie steeds bekender geworden.
Hij is ook bekend als Mark Twain en William Shakespeare.
Voor meer informatie over Ascended Master Saint-Germain, klik hier

Waarom een channel met Maestro Saint-Germain?

Voor Erno en Kata is Maestro Saint-Germain een bron van inspiratie en wijsheid en vernieuwing door de jaren heen. Juist op cruciale momenten in hun leven vonden zij in contact met hem nieuwe inzichten, herkenning en een bekrachtigende ondersteuning, waardoor zij nieuwe en andere bewuste keuzes maakten in hun leven. Hierdoor veranderde hun manier van leven en creëren grondig en leerden zij te vertrouwen op hun eigen wijsheid en intuïtie.

In Erno’s woorden:
“Op diverse momenten in ons leven is er een verandering waarbij er een bewuste keuze kan worden gemaakt. Kies jij dan vanuit je verstand of jouw hart? En nog belangrijker, kies jij dan voor het oude dat je al gedaan hebt, of kies je bewust voor het nieuwe? Wellicht een nieuwe manier van leven waardoor jij jezelf diverse nieuwe mogelijkheden kan geven? Juist op die momenten kan het zo bekrachtigend werken als iemand jou helderheid kan geven, andere perspectieven kan laten zien en jou kan aanmoedigen om juist NU voor jou te kiezen.”

Channel met Maestro Saint-Germain aanvragen:

Om een channel aan te vragen heeft Maestro Saint-Germain één vraag aan jou:
Ben jij bereid om in alle liefde echt eerlijk naar jezelf te kijken en te ontdekken hoe jij direct of indirect alles in jouw leven hebt gecreëerd?

Tijdens deze sessie ontvang jij een channel voor jou persoonlijk om meer inzicht en duidelijkheid te krijgen over welke dynamiek er nu speelt in jouw leven. Wat dient jou echt op dit moment en wat zegt jouw zielsessentie? Je krijgt praktische tips die jou helpen om datgene te creëren wat jouw hart wenst en is er alle ruimte om jouw vragen te stellen. De sessie duurt ongeveer 90 minuten en is inclusief een korte Soulbreath ademsessie om in dieper contact met jezelf te kunnen komen en om de energieën van Maestro Saint-Germain ook dieper te kunnen ontvangen. Na afloop ontvang je per email een MP3 file van jouw channel. De kosten bedragen €80,= per sessie.

Wil jij liever een aantal sessies achter elkaar voor een periode van intensieve transformatie en inspiratie met Maestro Saint-Germain? Vraag dan om een mini cursus van 3 sessies achter elkaar en boek deze in één keer.
De kosten hiervan bedragen €210,=

Zodra Erno jouw bestelling heeft ontvangen neemt hij z.s.m. contact met jou op voor het inplannen van jouw channel(s).

Erno: “Voor mij persoonlijk en met mij voor vele anderen is Maestro Saint-Germain een geniale Meester vol gedrevenheid en compassie, die jou kan helpen inzien waar je blijft creëren vanuit oude patronen, hoe jij jezelf hiervan kunt bevrijden en hoe je vanuit het nieuwe bewustzijn jouw leven succesvol kunt gaan uitbreiden”.

Laatste quotes

 • "Durf iedere ervaring die jij hebt te voelen en ontvang dan de cadeaus voor jou… want in iedere ervaring heeft jouw ziel een bloem gestopt in de hoop dat jij die ontvangt… bewust tot je neemt en helemaal inademd…"  Channeled by Erno van Doesselaar

  Kuthumi
  Kuthumi Mei 2013
 • "Verjonging en heling gaat om het ontvangen van nieuwe levensenergie (prana). Levensenergie is van oorsprong levensvreugde, de vreugde om in leven te zijn hier op aarde! Dat is wat prana is, levensvreugde en de vreugde om dit continu uit te breiden met nieuwe ervaringen… De vreugde om dit leven echt te ervaren!"  Channeled by Kata van Doesselaar

  Lakshmi
  Lakshmi Mei 2013
 • "De afgelopen drie weken hebben me een ongelooflijke opening, bewustwording en ontdekkingen gebracht en dat ging een stuk makkelijker en leuker dan ooit tevoren. Ik heb serieus het gevoel dat ik niet dezelfde persoon ben als ik vroeger was en ik heb mezelf niet eens moeten dwingen om dat te doen. :)))"

  K.SZ. Augustus 2014