Kata van Doesselaar (Szenasi)

Nu ook Nieuwe Yoga lessen in Hilversum

Kata van Doesselaar geeft haar inspirerende en Empowering Yoga lessen in diverse Yoga studio’s in Amsterdam, Haarlem en Hilversum. Kata geeft Yoga lessen in diverse stijlen. Je kunt bij haar terecht voor Hot Yoga Bikram Style, Vinyasa Core Flow, Yin Yoga, Prenatal Yoga ( Zwangerschapsyoga ), Postnatal Yoga, Prana Flow Vinyasa, Mindfulness en Yoga Basics. Daarnaast geeft zij ook Privé Yoga lessen. Kata’s voornaamste yoga docenten zijn Shiva Rea ( Prana Flow™ Vinyasa ), Sadie Nardini ( Core Strength Vinyasa ) en Sarah Powers ( Yin Yoga ). Samen met haar rijke achtergrond in coaching en de soulbreath ademhaling creëert zij unieke yoga lessen die jou in dieper contact brengen met jouw lichaam en jezelf..

Om haar lesrooster in Nederland te zien, klik je op één van de onderstaande Yoga studio’s en kijk je op het lesrooster van die betreffende studio!

Vanaf 1 Mei 2015 zijn Kata’s Yoga lessen vinden in de volgende Yoga Studio’s:

Kata geeft ook regelmatig Yoga Workshops en Yin Yoga Teacher Trainings in Budapest (Hongarije) bij:

Kata kijkt ernaar uit om jou te ontmoeten tijdens één van haar Yoga lessen!

Namasté

[ssboost]

Yoga Les ervaringen bij Kata

 • "Thank you so much for that great sweaty class. I can feel me and my body need this!"

  K. November 2014
 • "Ik dacht dat deze Yin Yoga teacher training net zo zou zijn als alle andere yoga trainings, we leren een aantal asana's, kijken naar de uitlijning, etc… Maar dit ging véél verder dan dat! Het zijn nu maar de eerste 3 dagen die wij samen ervaren hebben, maar het gaat zo diep, het brengt zoveel bewustwordingen, ik leer zoveel over wie ik ben en hoe ik ben.. het voelt als een soort psyhologische therapie 🙂  Erg verrijkend en vol bekrachtiging".

  P.K. Oktober 2014
 • "Hartelijk bedankt Kata dat jij deze trainings bent gaan aanbieden..Volgens mij heb ik de juiste persoon gevonden die mij precies kan geven waar ik naar opzoek was! Tijdens jouw training voelde ik voor het eerst hoe het is om mezelf echt te accepteren zoals ik ben, met mijn beperkingen, met mijn lichaam's beperkingen en om mij daar niet slecht over te voelen… Ik voel zo een enorme dankbaarheid daarvoor..mijn hele ervaring met jouw yin yoga teacher training voelt als thuiskomen voor mij. De ruimte die jij creëerde was zo niet-veroordelend en dat samen met het diepe effect van Yin Yoga zorgde ervoor dat ik eindelijk mijn gevoelens en zorgen over niet slank genoeg / niet flexibel genoeg / niet jong genoeg zijn, kon loslaten! Heel erg bedankt voor deze wonderlijke training!"  

   P.A. Oktober 2014
 • "Beste Mensen, laatst heb ik deelgenomen aan een Yoga Les van Kata, zij was een vervangende docent die dag, maar zij had het zó goed gedaan dat ik haar graag van harte wil aanbevelen bij andere yogi's. Ik heb  Kata ervaren als persoonlijk, authentiek, blij, vrolijk en erg goed in het uitleggen. Ik heb genoten van haar les en zo de andere deelnemers".

   B. Oktober 2014
 • "Van totaal uitgeput lichaam ( Benen !! ) en mind naar een relaxed en gloeiend lichaam & mind… Heel erg bedankt Kata van Doesselaar voor een wonderbaarlijke Yin Yoga Les!"

  C. Oktober 2014