Kata & Erno van Doesselaar

Twee bewuste Zielen die hun Liefde en Adem iedere dag samen beleven 

Kata van Doesselaar

Kata is geboren in Genève en heeft in Zwitserland en Hongarije gewoond voordat ze zich in Nederland vestigde. Ze begon haar spirituele zoektocht toen ze 15 jaar was, en heeft zich sindsdien verdiept in allerlei methodes voor bewustwording en healing. Na een succesvolle en sprankelende periode als actrice, radio show host en voice over, nam zij een sabbatical voor zichzelf. Tijdens deze periode liet zij alles van haar oude identiteit los, om te kunnen ontdekken wie zij werkelijk was.

Deze innerlijke reis gaf haar een diepe liefde voor zichzelf en een nieuwe heldere kijk op haar leven, haar levenspad en hoe zij vanuit haar ziel kon leven. Zij volgde diverse trainingen voor lichaamswerk, massage, healing modalities en bewust ademen. Na de integratie hiervan in haar persoonlijke leven, voelde zij van nature de wens om haar wijsheid en ervaringen met anderen te delen. Als spiritueel coach heeft zij dan ook een aanzienlijke international clientele.

Haar eerste (prenatale) yogales kreeg ze in 2005, toen ze haar eerste kindje verwachtte. Al snel daarna begon ze met Iyengar en Ashtanga yoga. Yoga werd meteen haar passie. Na jaren beoefening begon ze teacher trainingen te volgen. Haar belangrijkste teacher en inspiratiebron is Shiva Rea, schepper van de Prana Flow Vinyasa Yoga.

Kata werd gecertificeerd als Prana Flow Teacher (Yoga Alliance), en Yin Yoga, Hot Yoga, Prenatal Yoga en Vinyasa Core Flow Yoga Docente. Ze volgt ook regelmatig Yin Yoga & Mindfulness trainingen bij Sarah Powers en stilte retraites, vanuit een diep verlangen om samen te smelten met de diepe stilte van haar ziel.

Naast haar passie voor yoga werkt Kata ook graag als holistisch coach en therapeut. Samen met haar partner geeft ze regelmatig trainingen in retreats om mensen te inspireren tot bezield leven. Kata’s lessen zijn op alle niveaus versterkend (mentaal, fysiek en emotioneel) en hebben een diepe voedende kwaliteit, die je met elke ademhaling en beweging dieper in contact brengt met je authentieke zelf.

Certificaten:
Yoga Docente voor:
Prana Flow Vinyasa Yoga, Yin Yoga, Hot Yoga, Vinyasa Core Flow Yoga, Kinder Yoga, Birthlight Prenatal en Postnatal Yoga.
Massage Therapeute:
( Zweeds, Ayurvedisch, Energetisch en Zwangerschaps )
Reiki Therapeut, Breath Therapist and Teacher (Norma Delaney), Conscious Birthing Facilitator

Erno van Doesselaar

Vanaf zijn geboorte in Amsterdam heeft Erno voornamelijk in Nederland gewoond. Al op een vroege leeftijd was hij zich erg bewust van hoe anders hij was vergeleken met de meeste andere kinderen om hem heen. Als een jongen bracht hij een ongekende empathie, liefde en zachtheid met zich mee die vaak niet werd begrepen door andere kinderen en leraren. Soms voelde hij de liefdevolle aanwezigheid van Yeshua ( Jezus ) bij zich, ook al werd hij atheïstisch opgevoed.
Hij voelde zich erg thuis in de natuur en bij dieren en ontwikkelde een natuurlijke communicatie met hen.
Omdat hij al snel zijn eigen weg vond, was het een uitdaging voor hem om zijn weg in de maatschappij te vinden, waar je gewoonlijk geacht wordt om je aan te passen en de hoofdzakelijke focus ligt op je carrière op te bouwen.

Op 25-jarige leeftijd kreeg hij een kortdurende hartritme stoornis wat resulteerde in een bijna-doordervaring. Ineens ervaarde hij hoe al zijn zintuigen helemaal ontwaakt waren. Hij voelde energiëen om zich heen, hij zag ineens engelen en hij realiseerde zich dat zijn lichaam niet meer alleen uit spieren, botten en bloed bestond, maar dat het was gemaakt van energie. Hij kon deze nieuwe realiteit niet meer ontkennen en het veranderde zijn leven voor altijd.
Na gestudeerd te hebben voor bedrijfsadministratief boekhouder, veranderde hij zijn carrière nu in totaal iets anders.

Hij ging cursussen en seminars volgen over self empowerment, persoonlijke ontwikkeling, natuurgeneeskunde en diverse helingsmethoden zoals Reiki, Intuitieve massage, Integratieve massage, NLP, meditatie, toning, etc. In 1999 ontmoette hij Steve Rother ( Lightworker.com ) die hem vertelde dat hij hetzelfde zou gaan doen, zoals hij en zijn vrouw Barbara deden. Erno zou ook gaan channelen en met een gelijkgestemde levenspartner workshops gaan presenteren.
Dat klonk hem toen vreemd in de oren.

Zo begon Erno de communicatie tussen hem en zijn Ziel te ontdekken en met de engelen om hem heen. Gedurende de volgende 6 jaar richtte hij zich hierop en hij schreef veel gesprekken op voor zichzelf. Uiteindelijk begon Erno in 2006 als professioneel channeler workshops en bijeenkomsten te presenteren. Daarbij ontwikkelde hij het bewust ademen en contact maken met zijn ziel steeds meer en dit werd Erno’s specialiteit. Als geen ander kan hij mensen laten voelen wat het effect is van bewust ademen en bewust contact maken met jezelf en waarom dit zo essentieel is in ons leven.
Het brengt je letterlijk terug thuis bij wie jij werkelijk bent.

Zodra we leren om weer bewust aanwezig te zijn in ons lichaam, kunnen we gaan ontdekken wie wij werkelijk zijn. Vanaf dat moment kunnen we zelf-bewuste keuzes gaan maken over ons leven en daarmee onze toekomst zelf gaan creëren.

Vanaf 2012 heeft Erno zijn ademtechnieken uitgebreid met het bewust bewegen.
Geïnspireerd door zijn vrouw en veelzijdige Yogadocente Kata van Doesselaar, is dit ook een dagelijks onderdeel van zijn leven geworden. Juist de combinatie van het bewust ademen en bewust bewegen, maakt het zo makkelijk om volledig aanwezig te zijn vanuit wie wij werkelijk zijn. Erno geeft diverse workshops, teacher trainings, privé sessies en online cursussen in Nederland en Europa. Hij presenteert deze activiteiten meestal samen met zijn vrouw en levenspartner Kata van Doesselaar. Erno is een gepassioneerde Spiritueel coach, Adem therapeut, Yin Yoga docent, Channeler en auteur.

Certificaten:
Soul Re-connection Coach, Conscious Breath Therapist & Conscious Breath Teacher (Norma Delaney) , Yin Yoga docent, Reiki I & II, Massage Therapeut (intuïtief en integratief )

Testimonials

Cliënten aan het woord over hun ervaring met Soulbreath

 • "Zodra jij vanuit jouw Goddelijkheid ziet hoe jij creëert en hoe jij jouw leven leeft, dan begrijp je ineens wat werkelijk belangrijk is voor jou en hoe jouw ziel jou altijd al heeft geholpen om dat perspectief te krijgen".  Channeled by Erno van Doesselaar

  Maestro Saint-Germain November 2014
 • "Thank you so much for that great sweaty class. I can feel me and my body need this!"

  K. November 2014
 • "Wat een fijne cursus was het. Nog heel erg bedankt hiervoor. Ik heb er veel aan gehad. Vooral de laatste sessie heb ik al een paar keer beluisterd. True connection met jezelf daar ben ik nu echt wel mee bezig, elke dag."

  I.H. Februari 2015
 • "De zwangerschapsmassage bij Kata was ontzettend fijn. Ze straalde rust uit en voelde goed aan wat de behoeftes waren van mijn lijf. Bovendien heeft ze zo'n geweldige tafel waarbij je, als je wilt, op je buik kunt liggen. Een aanrader!"
  Hellen Mei 2015
 • Een heeerlijke 2 uur durende hot yoga les gehad van Kata van Doesselaar! ( 30 min introductie - 90 min les )

  M.B. August
 • "Last Friday I have received the best massage ever from Kata, the combination of her healing hands and the wonderful oil did a little miracle for me.After suffering from sudden & severe back pain for a week, despite a couple of visits to my physio, which still couldnt really shift my problem, I decided to take a massage from Kata. As I really needed to feel better, and being able to walk normally again, because in just 2d ays I had to leave for an important trip abroad. I was so happy that after our session my pain was gone, and it didnt came back anymore! Kata has a gift, it's worth to try.”

  Z.M. August