Yoga voor ondernemingen

Grote bedrijven zoals Google, Apple, IBM, ING, PHILIPS, Twitter, Dropbox,etc realiseerden zich al jaren geleden dat de geestelijke en fysieke gezondheid van hun wernemers een aanzienlijke invloed hebben op de prestaties die zij leven en dus ook op de resultaten van het bedrijf.  Zij zijn toen begonnen met het aanbieden van wekelijkse Yoga Cursussen aan hun personeel en zagen hoe er een aanzienlijke verbetering kwam in hun algehele gezondheid, (zowel op fysiek als mentaal gebied), in betrokkenheid, teambuilding en hun geleverde prestaties. Daarnaast ontdekten zij dat hun personeel nu bewuster en beter kon omgaan met stress, waardoor de onderlinge communicatie sterk verbeterde.  Hun vaardigheid om gefocust te werken en daarbij open te staan voor nieuwe oplossingen verhoogde  samen met hun creativiteit en efficiënte samenwerking.

MERKBARE VERBETERINGEN OP DE BEDRIJFSVLOER

Mensen die yoga, meditatie en ontspanning beoefenen, slapen beter snacht’s , ze hebben veel meer energie gedurende de dag en zijn gezonder op vele gebieden. Dit betekent ook dat zij veel minder snel ziek zijn en zich makkelijker kunnen aanpassen aan niuewe situaties.

Volgens de algemene feedback die wij krijgen zijn deze mensen meer vreugdevol, houden ze zich minder bezig met problemen en hebben ze een betere stemming wat een gelukkigere , meer vriendelijkere en saamhorige omgeving creëert voor iedereen. Samen in een groep Yoga beoefenen creëert een nieuwe manier van je met elkaar verbinden, een ontspannen gemeenschapsgevoel.

ONS AANBOD

Wij bieden diverse Yoga lessen en cursussen aan voor ondernemingen, op maatwerk geleverd naar de individuele behoefte van iedere onderneming. Wij adviseren wekelijkse lessen in een vergaderzaal of een bedrijf fitnessruimte, maar wij staan altijd open om de beste oplossing te vinden voor op uw vestigingslocatie.

In onze Yoga lessen leer je bewust contact te maken met je ademhaling, je lichaam en je gevoelens en daarbij krijg je technieken aangeleerd waarmee je stress en spanning direct kunt loslaten. Door bewust te bewegen en strekken (Er zijn verschillende soorten Yoga waaruit je kunt kiezen) krijg je weer nieuwe energie en laad je jezelf als het ware op. Je leert hierbij hoe je gecentreerd en gefocust blijft en hoe jij zelf je verantwoordelijkheid kunt nemen voor jouw energie, jouw vreugde en jouw creativiteit.

Zodra je begint met een wekelijkse Yoga les, ontdek je iedere week de vooruitgang die jij maakt. Iedere week zal je het effect van de Yoga lessen zien. Soms is dit wat kleiner, maar vaak is dit effect nadrukkelijk en sterk aanwezig, waardoor er een natuurlijk vertrouwen, zelfvertrouwen, plezier en motivatie groeit.  We weten allemaal dat een gebrek aan zelfvertrouwen de meeste conflicten in relaties, carrières en in onszelf creëert.

 

WIJ NODIGEN U UIT VOOR

  • Restorative Yoga (diepe ontspanning, bewust ademen, rustige strekkende houdingen en het loslaten van stress)
  • Vinyasa Flow Yoga (een vloeiende serie van Yoga posities, waarbij de beweging is verbonden met de ademhaling – het is een meer dynamische sessie om onszelf te bevrijden van stijfheid en stress en frisse energie te krijgen)
  • Yin Yoga (diepe ontspanning, we blijven langer in specifieke Yoga houdingen om de natuurlijke geneeskracht van ons lichaam te activeren en al onze mentale activiteiten los te laten – het is een sterk helende en geruststellende sessie)
  • Yoga Basics (we leren de basis van Yoga in de asana’s / houdingen, ademhaling en meditatie)
kata

Bouw nu het energie niveau en zelfbewustzijn van uw personeel snel en krachtig op.