Diverse Workshops en Yoga lessen op aanvraag

 in Uncategorized

Workshops, Lessen en Bijeenkomsten op aanvraag op Jouw locatie!

Hoe maak jij contact met jezelf?
Wat is jouw favoriete manier van contact maken met jou?
Heb jij vaker het gevoel er niet helemaal bij te zijn?

Een paar eenvoudige vragen die allemaal te maken hebben met ‘de ware verbinding met jezelf’, het in contact komen met wie jij werkelijk bent en je bewust worden van hoe jij normaal gesproken dagelijks leeft. Tijdens deze speciale avond gaan wij voelbaar contact maken met onszelf door middel van Soulbreath adem sessies en inspirerende, bekrachtigende ervaringen die Erno & Kata van Doesselaar hebben ervaren tijdens hun eigen dagelijkse leven en in eerdere workshops en trainingen met diverse deelnemers. Hierdoor wordt het een verrassende avond over gepassioneerd en bezield leven!

Erno van Doesselaar biedt tijdens deze unieke avond de gelegenheid om bewust dieper contact te maken met jouw zielsessentie, jouw ademhaling en jouw lichaam. Onze bewuste ademhaling is een heel simpel, direct en krachtig gereedschap waarmee wij bewust kunnen kiezen om in het nu aanwezig te zijn.
Deze avond heeft een spontaan en intuïtief karakter en is voor iedereen toegankelijk.

ERNO VAN DOESSELAAR IN HET KORT
Erno van Doesselaar begon in 1999 met het geven van Reiki consulten, intuïtieve massages en lezingen over ons lichaamsbewustzijn en energetisch bewustzijn. Enkele jaren daarvoor had hij een bijna-dood ervaring gehad die hem weer wakker schudde en zijn leven volledig veranderde. Ineens begreep hij die heldere momenten die hij van kinds af aan had gehad en herkende hij weer de aanwezigheid van Yeshua, die hij vaak had gevoeld in zijn kindertijd.
Sinds 2006 is Erno internationaal actief als channeler, adem therapeut en spiritueel coach. Zijn specialiteit is de Soulbreath ademhaling (zielsadem), het bewust communiceren met de ziel, energie management en ons intuïtief bewustzijn. Daarnaast is hij ook een gepassioneerd Yin Yoga docent. Tijdens zijn unieke lessen combineert hij zijn specialiteiten met deze meditatieve vorm van Yoga.

 

[ssboost]

Erno-profile
IMG_1907
10997774_936981299675681_3333904246888378838_n
 • Het was een fantastische ervaring om op deze manier de liefde van mijn ziel te ademen en de cadeaus te mogen ontvangen. Ik voel me zeer rijk met mijn nieuwe mogelijkheid. Voor iedereen die dit leest..... dit is zeker een aanrader!! Erno en Kata nogmaals DANK!

  A.L. Oktober 2014
 • "Wauw!! Wat was dat een enorm diepe ervaring. De liefde die ik nu voelde/ en nog wel voel was/is zo ontzettend sterk. Ik moest zo ontzettend huilen. Mijn mind wilde zo graag thuiskomen. Het was zo’n geweldige ervaring. De ervaring en het één zijn met mijn ziel was helemaal geweldig. Echt zo onbeschrijfelijk mooi. DANK JE WEL!!"

  A. Oktober 2014
 • "Hoi Erno, Ik wil even zeggen dat gisteren me zoveel gebracht heeft! Ik sta weer heel anders in het leven. Vol inspiratie, enthousiasme, levendig en verwachtingsvol. Kortom klaar voor creaties vanuit vreugde! Mijn diepe dankbaarheid hiervoor, je doet echt geweldig werk".

  J.V. Oktober 2014
 • “Ik wilde graag meedoen met deze workshop omdat ik dichter bij mezelf wilde komen en in dieper contact met mijn ziel. Tijdens deze workshop gebeurde dat en nog veel meer!  De liefde die ik voelde tussen Kata en Erno en hun warme compassievolle begeleiding lieten mij de manier zien waarop ik wil leven. Jullie zijn een heel authentiek en  levend bewijs voor mij dat het echt mogelijk is om zo te leven. Samen met de diepe onvoorwaardelijke liefde die ik ervoer met wonderlijke Engelen, maar ook met mijn ziel weet ik nu dat ik echt kan leven op de manier waarvan ik altijd gedoomd heb. Met iedere ademhaling die ik neem wordt dit nu mijn nieuwe realiteit".

  E.O. oktober 2014