BETALING EN VERZENDING
Wij doen ons uiterste best om uw online winkelervaring zo plezierig mogelijk te maken. Om deze reden hebben wij een aantal keuzes gemaakt.

BETALEN
Betalen gaat eenvoudig en snel middels iDeal, PayPal, SOFORT Banking, of Credit Card. Nadat uw betaling door ons is ontvangen zal uw order worden verwerkt en worden verzonden. In alle gevallen wordt de betaling afgehandeld door Mollie B.V.

VERZENDING BINNEN NEDERLAND
Bestellingen voor fysieke producten binnen Nederland verzenden wij via PostNL. Bestelt U op werkdagen voor 16.30 uur én is uw betaling door ons ontvangen, dan verzenden wij uw bestelling binnen 48 uur en zal deze binnen 3 werkdagen op uw woonadres terecht komen. In 99% van de gevallen gebeurt dit ook maar helaas hebben wij niet altijd invloed op de snelheid van PostNL, het gebeurt dus weleens dat uw bestelling een dag later wordt bezorgd. Bestelt U in het weekend dan wordt uw bestelling op dinsdag pas verzonden en zult U deze woensdag ontvangen, PostNL verwerkt namelijk geen post op zaterdag en zondag, daarnaast zijn wij regelmatig tijdens het weekend op reis, zie hieronder.

SOMS EEN LANGERE VERWERKINGSTERMIJN
Wij zijn regelmatig op reis voor het presenteren van onze trainingen, workshops en seminars, waardoor er soms niet direct een bestelling verstuurd kan worden. In dat geval vragen wij uw begrip hiervoor en zullen wij er alles aan doen om Uw bestelling zo spoedig mogelijk naar Uw adres te verzenden.

VERZENDKOSTEN
Voor de verzending binnen Nederland betaalt U 1,95 euro. Bij besteding vanaf 20 euro geldt echter gratis verzending. Bestel U dus in één keer meerdere producten dan heeft U meteen een voordeel!

VERZENDING NAAR BELGIË OF DUITSLAND
Indien U woonachtig bent in België of Duitsland heeft u ook de mogelijkheid om een bestelling te plaatsen op Soulbreath.nl. Ook hiervoor geldt 1,95 euro aan verzendkosten en gratis verzending bij een besteding vanaf 20 euro. Tevens versturen wij uw bestelling via PostNL. De verzendtermijn duurt gemiddeld 1 tot 3 werkdagen, nadat wij Uw bestelling bij het Postbedrijf hebben afgedragen.

VERZENDING BUITEN DE BENELUX
Indien U een bestelling laat verzenden naar een adres buiten de Benelux wordt hiervoor 3,50 euro aan verzendkosten voor gerekend. Bij deze bestellingen geldt een gratis verzending bij een order vanaf 30 euro. Houdt U a.u.b  rekening met een langere verzendtermijn van het Postbedrijf. Doorgaans is dit 5 werkdagen, nadat wij Uw bestelling bij het Postbedrijf hebben afgedragen.