Soulbreath Adem & Integratie Sessie

Sinds 9 jaar biedt Erno van Doesselaar internationaal consulten aan in het contact maken met de ziel, jouw zielsadem ontdekken, het leren begrijpen van de taal van jouw ziel ( zielscommunicatie ) en de integratie hiervan in ons dagelijkse leven. 20 jaar geleden kwam hij bewust in contact kwam met zijn ziel, na een bijna-dood ervaring. Vanaf dat moment schreef hij dagboeken vol met de gesprekken die hij had met zijn ziel en zo ontstond er een steeds diepere vertrouwensband. Vanuit dat vertrouwen kon hij ontvankelijker worden om daadwerkelijk die onvoorwaardelijke liefde van zijn ziel te gaan ontvangen in zijn leven. Zo ontdekte hij zijn zielsadem ( Soulbreath ) en de enorme kracht hiervan. Hij realiseerde zich iedere keer weer dat dit voor hem de sleutel was om volledig aanwezig te kunnen zijn in zijn lichaam en zich echt thuis te voelen in zichzelf.

Tijdens deze periode heeft Erno ook diverse trainingen voor spiritueel leraarschap gevolgd om o.a. een internationaal gecertificeerd Breath Teacher te zijn. Het is Erno’s grootste passie om anderen te inspireren met de levenservaring die hij met zijn ziel heeft gekregen en om hen in contact te laten komen met hun eigen zielsadem en daarmee hun eigen innerlijke kracht en wijsheid.

Kijk hier voor een Engelstalig Interview met Erno over wat Soulbreath nou is? Waar komt het vandaan?
Wat is bewust ademen?

De inhoud van een sessie 
Erno biedt de Soulbreath Adem & Integratie sessie aan voor iedereen die weer liefde voor zichzelf wilt gaan ontvangen en graag dieper in contact wilt komen met zichzelf. Deze sessie bevat een Soulbreath adem sessie waarin jij jouw eigen zielsadem ontdekt en leert integreren in jouw dagelijkse leven. Daarbij werkt Erno tijdens zijn sessies ook met Mindfulness om op een eenvoudige manier eventuele blokkades los te laten en weer vanuit jouw levensvreugde in het nu te kunnen gaan leven.

Een Sessie aanvragen
Een Soulbreath Adem & Integratie sessie duurt doorgaans 90 minuten, maar dit kan ook op verzoek eventueel ook 120 minuten zijn. De uitwisseling voor een sessie van 90 minuten bedraagt €70,= en voor 120 minuten €90,=  Dit is inclusief Mp3 opname van jouw Soulbreath & Integratie sessie. Deze wordt na afloop per email verzonden. Wanneer er 3 of meerdere (vervolg) sessies tegelijk worden geboekt voor een langere periode van intensieve begeleiding, dan geldt er een speciale prijs van €60 per sessie.

Erno-profile

Testimonials

 • "Hoi Erno, Ik wil even zeggen dat gisteren me zoveel gebracht heeft! Ik sta weer heel anders in het leven. Vol inspiratie, enthousiasme, levendig en verwachtingsvol. Kortom klaar voor creaties vanuit vreugde! Mijn diepe dankbaarheid hiervoor, je doet echt geweldig werk".

  J.V. Oktober 2014
 • "Wauw!! Wat was dat een enorm diepe ervaring. De liefde die ik nu voelde/ en nog wel voel was/is zo ontzettend sterk. Ik moest zo ontzettend huilen. Mijn mind wilde zo graag thuiskomen. Het was zo’n geweldige ervaring. De ervaring en het één zijn met mijn ziel was helemaal geweldig. Echt zo onbeschrijfelijk mooi. DANK JE WEL!!"

  A. Oktober 2014
 • "Weet je de channels die jullie door geven zijn eigenlijk onbetaalbaar. De begeleiding met de Soulbreath ademhaling en om dan dieper te zakken en het voelen het gaat een stuk makkelijker en meer ontspannen (dan dat ik het alleen doe). En dan Kuthumi Lal Singh, als die komt moet ik altijd zo lachen om zijn luchtigheid en hoe hij het leven zoveel meer makkelijk maakt voor mij. En werkelijk dit helpt mijn zo Enorm".

  A. B. Oktober 2014
 • Het was een fantastische ervaring om op deze manier de liefde van mijn ziel te ademen en de cadeaus te mogen ontvangen. Ik voel me zeer rijk met mijn nieuwe mogelijkheid. Voor iedereen die dit leest..... dit is zeker een aanrader!! Erno en Kata nogmaals DANK!

  A.L. Oktober 2014