Yin Yoga twisted shoelace 2x
Yin Yoga is een rustige Yoga stijl die gericht is op het openen en soepel maken van ons lichaam vanuit een vrouwelijke energie (Yin). Dit doen we door langere tijd (3-5 min) in yoga houdingen te blijven en bewust aanwezig te zijn in die gebieden van ons lichaam die op dat moment worden gestimuleerd. Samen met onze bewuste ademhaling worden nu dieper liggende spieren, pezen en gewrichten bereikt die zich zo beter kunnen ontwikkelen en flexibeler worden. Tegelijk worden er diverse meridianen gestimuleerd waardoor de energieën weer vrijer door het hele lichaam kunnen gaan stromen.

Yin yoga is een meditatieve en diepgaande vorm van Yoga die voor iedereen toegankelijk is. Het helpt jou om een nieuw bewustzijnsniveau te bereiken in jouw lichaam, geest en ziel, op de yogamat en in jouw dagelijkse leven. Erno van Doesselaar & Kata van Doesselaar geven beiden Yin Yoga lessen waarin de Soulbreath ademhaling is inbegrepen. Hierdoor is het makkelijker om in contact te komen met de Yin energie en bewust te gaan voelen hoe jouw lichaam en mind reageert op de Yin Yoga houdingen. Erno & Kata’s unieke yin yoga lessen worden door vele studenten ervaren als helend, ontspannend, inspirerend en vitaliserend voor lichaam, geest en ziel.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

0