DOE MEE MET ONZE SPECIALE ACTIE EN ONTVANG GRATIS EEN SOULBREATH VIDEO SESSIE CADEAU!

Wij hebben speciaal voor jou een unieke Soulbreath video gemaakt met daarin een passende Soulbreath adem sessie. Om dit cadeau voor jou te openen vragen wij jou om in het formulier hieronder jouw gegevens in te vullen, zodat wij jouw de link en het wachtwoord kunnen verzenden. Hierdoor ga jij akkoord dat wij jouw email gegevens uitsluitend gebruiken voor communicatie met Soulbreath.nl en voor onze Nieuwsbrief. Op ieder moment, ben jij vrij om je weer uit te schrijven van onze Nieuwsbrief. Wil je meer weten over ons privacy beleid, klik dan hier.

Vul hier jouw gegevens in en krijg Gratis Jouw unieke Soulbreath video cadeau!

[ninja_forms_display_form id=4]

~ Namaste ~

Erno & Kata SB2014

ERVARINGEN VAN ONZE DEELNEMERS

 • "Durf iedere ervaring die jij hebt te voelen en ontvang dan de cadeaus voor jou… want in iedere ervaring heeft jouw ziel een bloem gestopt in de hoop dat jij die ontvangt… bewust tot je neemt en helemaal inademd…"  Channeled by Erno van Doesselaar

  Kuthumi
  Kuthumi Mei 2013
 • "Verjonging en heling gaat om het ontvangen van nieuwe levensenergie (prana). Levensenergie is van oorsprong levensvreugde, de vreugde om in leven te zijn hier op aarde! Dat is wat prana is, levensvreugde en de vreugde om dit continu uit te breiden met nieuwe ervaringen… De vreugde om dit leven echt te ervaren!"  Channeled by Kata van Doesselaar

  Lakshmi
  Lakshmi Mei 2013
 • "De afgelopen drie weken hebben me een ongelooflijke opening, bewustwording en ontdekkingen gebracht en dat ging een stuk makkelijker en leuker dan ooit tevoren. Ik heb serieus het gevoel dat ik niet dezelfde persoon ben als ik vroeger was en ik heb mezelf niet eens moeten dwingen om dat te doen. :)))"

  K.SZ. Augustus 2014
 • "Allereerst heel erg bedankt, dat ik erbij kon zijn tijdens deze afgelopen weken. Ik voel nog steeds de energie van deze online cursus. Voor mij was de timing perfect. Niet alleen vanwege de verhuizing, maar ook omdat ik mij in afgelopen maanden vast voelde zitten, als op een  doodlopende weg en deze weken gaven mij een nieuwe opening die ik hard nodig had. Ik ontving drie keer zeer belangrijke inzichten voor mij en dat gaf me een hele diepe verbinding met mezelf. Nogmaals, ik dank jullie zeer !!"

  B.H. Oktober 2014
 • "Ik heb bewust mijn huiswerk gedaan en ik heb elke dag geoefend met de boodschappen van Maestro Saint-Germain. Een keer heb ik hem in een smoking zien zitten in een stoel vóór mij, met beide handen leunend op de armleuning en ik voelde zijn glasheldere, moedige energie. Dat was zeer herkenbaar. Het voelde als een gekristalliseerd moment ... en toen begreep ik wat hij wilde zeggen; dat dit helemaal niet zweverig is, maar dat dit echt is en dat IK het mezelf echt moet gaan toestaan om dat te voelen !! Sindsdien zijn de gebruikelijke emotionele hoogtes die ik alleen ervaarde in sommige kleine details van mijn leven veranderd in veel meer momenten van vreugde en geluk en dat is echt een zegen. Iedereen van jullie die mij hierin geholpen hebben zijn onderdeel van dat wonder. Jullie worden enorm bedankt!"

   E.G. Oktober 2014
 • "Nou, dit zijn zeer inspirerende en zinvolle dagen geweest! Deze cursus gaf me een diepere ervaring, meer gevoelens en grotere opening van wie ik werkelijk ben. En om dan te voelen hoe Maestro bij mij was, dat was een geweldige ervaring en het gaf me zo'n diep gevoel van innerlijke rust. Ik heb een diepere verbinding met hem nu en op de een of andere manier kan ik gemakkelijk zijn aanwezigheid voelen en ook zijn antwoorden waarnemen wanneer we communiceren. Er is van alles op zijn plaats gevallen en ik merk dat dit nog steeds gaande is, maar ik denk dat dit al lang goed is !!!"

   N.I. Oktober 2014
 • "Deze 21 dagen waren voor mij wonderbaarlijk, we kregen zo veel zegeningen dat ik die graag iedereen zou willen toewensen:". Je krijgt de kans om te ervaren wie Maestro Saint-Germain echt is. Als jij ervoor kiest om te ontdekken wie je werkelijk bent en jij jouw maskers loslaat, begin je jezelf en de wereld om je heen met je hart te zien en voel jij hoe de wereld zich opent voor jou. Angsten verdwijnen en vertrouwen ontstaat, omdat je absoluut zeker bent van jezelf. Dan kunnen er wonderen gebeuren en dromen uitkomen, zelfs degene die je had als kind! Dank jullie voor al deze dagen en minuten! Ik ben zo dankbaar voor dit alles!!"

  B.E. Oktober 2014
 • "Beste Erno en Kata heel erg bedankt voor deze online cursus met Maestro Saint-Germain. Als ik nu terugkijk naar mezelf, had ik mij een maand geleden niet kunnen voorstellen om te zijn waar ik nu ben. Er is een hele nieuwe wereld voor mij opengegaan".

  H.J. Oktober 2014
 • Het was een fantastische ervaring om op deze manier de liefde van mijn ziel te ademen en de cadeaus te mogen ontvangen. Ik voel me zeer rijk met mijn nieuwe mogelijkheid. Voor iedereen die dit leest..... dit is zeker een aanrader!! Erno en Kata nogmaals DANK!

  A.L. Oktober 2014
 • "Weet je de channels die jullie door geven zijn eigenlijk onbetaalbaar. De begeleiding met de Soulbreath ademhaling en om dan dieper te zakken en het voelen het gaat een stuk makkelijker en meer ontspannen (dan dat ik het alleen doe). En dan Kuthumi Lal Singh, als die komt moet ik altijd zo lachen om zijn luchtigheid en hoe hij het leven zoveel meer makkelijk maakt voor mij. En werkelijk dit helpt mijn zo Enorm".

  A. B. Oktober 2014