SOULBREATH GOES LIVE: NIEUWE DATUM VOLGT BINNENKORT

 in Aankomende activiteiten, Events, Online cursus

Soulbreath Goes Live:  Nieuwe Datum Volgt Binnenkort

Soulbreath Goes Live

Sinds 10 jaar biedt Erno van Doesselaar internationaal workshops, trainingen en consulten aan in het bewust contact maken met onze innerlijke kracht, intuïtie, meesterschap en onze ziel. Centraal hierin staat het bewuste contact met onze ademhaling, ons lichaam en ons bewustzijn. Van daaruit leer je wat bewust leven en bewust creëren voor jou inhoudt en hoe dit jouw manier van leven definitief kan veranderen. Het mooie is echter dat dit alleen gebeurt vanuit liefde voor jezelf. De oneindige bron aan onvoorwaardelijke liefde en onze bewuste ademhaling die ons hiermee verbindt vloeien samen in onze Soulbreath Meditaties. (Soulbreath is de vertaling van zielsadem)

Ongeveer 20 jaar geleden begon Erno bewust contact met zijn ziel te ervaren tijdens en na zijn bijna-doodervaring.
Vanaf dat moment begon hij dagboeken vol te schrijven met de gesprekken die hij had met zijn ziel en zo ontstond er een steeds diepere vertrouwensband. Vanuit dat vertrouwen kon hij zich meer openen en ontvankelijker worden om de onvoorwaardelijke liefde van zijn ziel te gaan ontvangen in zijn dagelijkse manier van leven. Zo ontdekte hij zijn zielsadem ( Soulbreath ) en de enorme kracht hiervan. Hij realiseerde zich iedere keer weer dat dit voor hem de sleutel was om volledig aanwezig te kunnen zijn in zijn lichaam en zich echt thuis te voelen in zichzelf. Dit werd de basis van zijn Soulbreath Meditaties. Na het volgen van een diverse internationale trainingen in spiritueel meesterschap, werd Erno een erkend Breath Teacher. Sindsdien presenteert hij zijn Soulbreath Sessies in diverse workshops en online trainingen.

SOULBREATH GOES LIVE! – ZOOM MEETING
Na diverse online trainingen en podcasts (2011-2015) gaat Erno van Doesselaar nu beginnen met een Nieuw Webinar: Soulbreath Goes Live! Via dit GRATIS Webinar wilt hij zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid bieden om dieper in contact met hun innerlijke kracht en bewustzijn te komen.
Ieder mens heeft een onschatbare bron aan wijsheid en liefde in zichzelf waarmee je contact kan maken. Door bewust in het moment en in ons lichaam aanwezig te zijn, kunnen we onze Soulbreath ( zielsadem ) gaan ervaren. Vanaf dat moment opent zich geleidelijk een nieuwe wereld waarin jij je weer thuis kunt voelen en in contact komt met jouw authentieke kracht en wijsheid.

Heb jij ook van die dagen waarop er geen moment lijkt te zijn waarop je even tot rust kunt komen? En als dat moment er dan ineens is, lijkt je hoofd maar niet rustig te willen worden..

Tijdens dit Gratis Webinar geeft Erno van Doesselaar een Live Soulbreath Meditatie en deelt hij diverse waardevolle tips. Verder vertelt hij inspirerend over zijn ervaringen in zelfbewustwording, groei en bewuste creatie en hoe dit zijn manier van leven definitief verandert heeft. Tot slot is er ruimte om jouw vragen hierover te stellen. ( beantwoording is afhankelijk van het aantal deelnemers )

Datum en Tijdstip: Nieuwe datum volgt binnenkort. 

Erno-profile

Testimonials

 • "Hoi Erno, Ik wil even zeggen dat gisteren me zoveel gebracht heeft! Ik sta weer heel anders in het leven. Vol inspiratie, enthousiasme, levendig en verwachtingsvol. Kortom klaar voor creaties vanuit vreugde! Mijn diepe dankbaarheid hiervoor, je doet echt geweldig werk".

  J.V. Oktober 2014
 • "Wauw!! Wat was dat een enorm diepe ervaring. De liefde die ik nu voelde/ en nog wel voel was/is zo ontzettend sterk. Ik moest zo ontzettend huilen. Mijn mind wilde zo graag thuiskomen. Het was zo’n geweldige ervaring. De ervaring en het één zijn met mijn ziel was helemaal geweldig. Echt zo onbeschrijfelijk mooi. DANK JE WEL!!"

  A. Oktober 2014
 • "Weet je de channels die jullie door geven zijn eigenlijk onbetaalbaar. De begeleiding met de Soulbreath ademhaling en om dan dieper te zakken en het voelen het gaat een stuk makkelijker en meer ontspannen (dan dat ik het alleen doe). En dan Kuthumi Lal Singh, als die komt moet ik altijd zo lachen om zijn luchtigheid en hoe hij het leven zoveel meer makkelijk maakt voor mij. En werkelijk dit helpt mijn zo Enorm".

  A. B. Oktober 2014
 • Het was een fantastische ervaring om op deze manier de liefde van mijn ziel te ademen en de cadeaus te mogen ontvangen. Ik voel me zeer rijk met mijn nieuwe mogelijkheid. Voor iedereen die dit leest..... dit is zeker een aanrader!! Erno en Kata nogmaals DANK!

  A.L. Oktober 2014
yin yoga teacher trainingen op ibiza