Meditatie voor ondernemingen

Meditatie is wereldwijd bekend als een techniek om in een andere staat van bewustzijn te komen, waar men kan ontspannen, loslaten, weer nieuwe energie krijgt en nieuwe inzichten ontstaan. Hierdoor voelen mensen zich weer fris en opgeladen en is hun verstand weer helder en gefocused.

Er is veel onderzoek geweest om het effect van meditatie te bewijzen op onze gezondheid, ons gedrag, ons gelukkig zijn, onze helderheid van geest, focus en op het bewust aanwezig zijn in het  Nu. Het verband is overduidelijk en daarom wordt meditatie steeds meer beoefend in grote bedrijven. Eén van de uitkomsten die vaak weinig wordt belicht, is hoe sterk het effect is wanneer een groep mensen samen mediteert met samen dezelfde intentie en visie.
Iedereen heeft wel eens de intense kracht en eenheid gevoeld wanneer een groot publiek samen een lied zingt tijdens een pop concert. Zo kan uw personeel met een meditatie oefening al hun krachten bundelen en zich richten op een specifiek doel, waarbij iedereen zich ook bewust wordt van het belang van zijn/haar functie in het geheel.

Zo kan er bijvoorbeeld gemediteerd worden met een gezamenlijke bedrijfsvisie, met een nieuwe serie producten die gelanceerd moeten gaan worden, of bijvoorbeeld met de expansie en succes van de verkoop, met product innovatie en zo zijn er nog veel meer mogelijkheden. Terwijl iedereen zich verbindt in een staat van ontspanning, kunnen er nieuwe ideeën ontstaan en nieuwe potentiëlen worden gecreëerd. Dit is allemaal mogelijk doordat deze meditaties ook de creatieve en intuïtieve kwaliteiten van uw personeel te openen. Wat als dit al bereikbaar zou zijn na één dag training, of na een korte serie van dagelijkse sessies  van slechts 20 minuten?

Wij hebben onze bewuste ademhaling jarenlang gebruikt o.a. als middel om te ontspannen, om volledig bewust aanwezig te zijn, en om creativiteit en inspiratie te openen / opnieuw te laten stromen. Dit heeft echt voor wonderen gezorgd in ons leven en dat van velen van onze internationale cliënten. Voorheen was dit voornamelijk voor individuele en particuliere klanten beschikbaar, maar nu zijn wij ook beschikbaar voor de zakelijke markt.

Onze meditatie pakketten

Wij kunnen diverse Meditatie pakketten aanbieden die specifiek gericht zijn op uw onderneming en branche. Dit kan voor een over nader een te komen periode als wekelijkse activiteit voor het personeel of eventueel als deel van een bestaande training, of specifiek gericht op het management. Welke keuze U ook maakt, onze meditatie training zal nieuwe deuren openen voor U, uw personeel en uw onderneming.

Kom volledig tot rust

Na vele jaren van onze ervaringen en die van onze cliënten met de Soulbreath ademhaling, hebben wij een unieke meditatie methode gecreëerd, waarbij de Soulbreath ademhaling wordt gecombineerd met Mindfulness. Hierdoor kunnen mensen in korte tijd mentale en fysieke stress loslaten en weer ontspannen in hun lichaam en in het nu aanwezig zijn. Deze eenvoudige en natuurlijke methode kan worden gebruikt op ieder moment van de dag, op iedere locatie en zowel individueel als in groepsverband.

IMG_8084

Relaxation &  Stress Release

Het is essentieel voor ons lichaam, verstand en geest om stress en spanningen te kunnen loslaten en ontspannen in het nu aanwezig te zijn. Alleen dan kunnen wij in een ontvankelijke staat zijn, waarin wij helderheid hebben, nieuwe vitaliteit krijgen en nieuwe inspiratie vinden om zo de hoogste potentiëlen te kunnen creëren. Tegelijkertijd worden ons lichaam en geest weer opgeladen met nieuwe frisse energie. De basis in onze Soulbreath meditaties is ontspanning, ons natuurlijke ademhalingsritme, mindfulness en in het nu aanwezig zijn.

Door regelmatig deze meditatie sessies te doen, word ons lichaam sterker en gezonder én ons verstand word helderder, stabieler en meer gefocust. Onze deelnemers merken het zelf hoe makkelijk het is om terug in deze staat te komen, zodra zij dit een paar keer hebben ervaren. En hoe vaker men dit doet, hoe groter het resultaat wordt, omdat mensen dan in verbinding kunnen blijven met hun eigen natuurlijke bron. Een bron van inspiratie en levensenergie die in onze Westerse cultuur veelal vergeten is en waarmee men normaal gesproken geen contact maakt.

Het Relaxation &  Stress release meditatie pakket kan het perfecte geschenk zijn voor uw collega’s, uw werknemers en uzelf, na een drukke, gespannen, intensieve periode ( als een extra verzorging of beloning ), of bijvoorbeeld als deel van een educatief trainingsprogramma, of zelfs als deel van uw eigen bedrijfstraining.

[ssboost]

New creations & solutions

Dit meditatie pakket is speciaal gericht op het bevorderen van inspiratie, creativiteit en doortastende inzichten voor uw personeel binnen uw bedrijf, of voor een specifieke afdeling van uw bedrijf. Het is algemeen bekend dat meditatie mentale rust geeft en het lichaam laat ontspannen en regenereren. Maar door samen in een diepere staat van meditatie te gaan, kan er voorbij worden gegaan aan het bekende terrein van logica en analyse waar normaal gesproken ons verstand werkt.

Vervolgens kan er zowel gezamenlijk als individueel met een specifiek onderwerp gemediteerd worden. Hierdoor komt er een vernieuwende stroom van creativiteit en inzichten vrij. Daarmee kan er vanuit een nieuw perspectief gekeken worden naar dat onderwerp, of naar specifieke afdelingen binnen uw bedrijf ( zoals bijvoorbeeld productontwikkeling, marketing, innovatie, etc ), of naar uw bedrijf als geheel. Tevens wordt uw personeel door de meditatie training ook gestimuleerd in hun creativiteit, wat hun meer plezier geeft in het werk en vanzelf het gezamenlijk verantwoordelijkheidsgevoel vergroot.

Ook het New Creations & Solutions meditatiepakket kunnen wij op maat voor uw onderneming aanbieden. Dit kan bijvoorbeeld door een wekelijkse ochtend training van 20-30 minuten voor een bepaalde periode, of met een compacte intensievere training van 2 dagen.

Geef uw onderneming structureel meer potentieel, meer energie en authentieke kracht.