Eén adem kan jouw leven transformeren

 in Ademen, Artikelen
CIMG3776

DEELNEMERS ERVARINGEN MET SOULBREATH ADEM SESSIES

  • Het was een fantastische ervaring om op deze manier de liefde van mijn ziel te ademen en de cadeaus te mogen ontvangen. Ik voel me zeer rijk met mijn nieuwe mogelijkheid. Voor iedereen die dit leest..... dit is zeker een aanrader!! Erno en Kata nogmaals DANK!

    A.L. Oktober 2014
  • "Wauw!! Wat was dat een enorm diepe ervaring. De liefde die ik nu voelde/ en nog wel voel was/is zo ontzettend sterk. Ik moest zo ontzettend huilen. Mijn mind wilde zo graag thuiskomen. Het was zo’n geweldige ervaring. De ervaring en het één zijn met mijn ziel was helemaal geweldig. Echt zo onbeschrijfelijk mooi. DANK JE WEL!!"

    A. Oktober 2014
  • "Hoi Erno, Ik wil even zeggen dat gisteren me zoveel gebracht heeft! Ik sta weer heel anders in het leven. Vol inspiratie, enthousiasme, levendig en verwachtingsvol. Kortom klaar voor creaties vanuit vreugde! Mijn diepe dankbaarheid hiervoor, je doet echt geweldig werk".

    J.V. Oktober 2014

Hoe vaak heb jij gelezen dat één bewuste ademhaling jouw leven voor altijd kan veranderen? 

Toen Erno van Doesselaar ongeveer 15 jaar geleden de zich bewust werd van zijn verbinding met zijn ziel, veranderde dat zijn leven voor altijd, niet op een rigoureuze manier, maar op een geleidelijke manier, adem voor adem. Hoe meer hij het zichzelf kon toestaan om bewust met zijn ziel te gaan ademen en echt de ademhaling van zijn ziel ( soulbreath ) ging ontvangen, hoe meer zijn leven op een vreugdevolle, makkelijke en snelle wijze veranderde. Kleine stappen werden zo vanzelf grotere stappen.

Al die tijd had zijn ziel op hem gewacht met de diepste onvoorwaardelijke liefde, tot dat hij en de meeste van zijn aspecten zich veilig genoeg voelden om nu echt bewust voor het leven te kiezen. Vanaf dat moment kon hij zijn ziel gaan toestaan om echt met hem te ademen… in plaats van dat hij zelf verbinding met zijn ziel probeerde te maken.

Dit was het magische keerpunt in zijn leven, waarin hij zich kon overgeven aan zijn eigen zielsademhaling ( soulbreath )

Vanaf dat moment veranderde zijn leven drastisch. Hij kreeg veel glasheldere inzichten over hoe hij zijn leven tot op dat moment had gecreëerd en hij moest toen wel erkennen dat zijn leven was gebaseeerd op overleven. Ook al was hij jaren op zijn spirituele pad, had hij vele bewustwordingen gehad en beoefende hij al dagelijks zijn bewuste ademhaling… alles om hem heen, zijn vriendenkring, zijn relaties, de manier waarop zijn materiële leven zich had gemanifesteerd…dat was allemaal gebaseerd op het inademen van de kleine hoeveelheid levensenergie, die hij tot op dat moment toestond.

Omdat hij er nu voor koos om volledig aanwezig te zijn in zijn leven, werd zijn ademhaling steeds groter en vrijer en omdat hij nu zijn zielsadem kon toelaten, kon hij nu ook die diepe onvoorwaardelijke liefde van zijn ziel toelaten en zijn ziel hem laten liefhebben… en dat veranderde alles in zijn leven op een gemakkelijke en meer gracieuze manier.

In twee jaar tijd veranderde hij van een leven gebaseerd op overleven naar een leven dat is gebaseerd op tederheid, zielsliefde en vreugde…
Iets dat hij niet eerder zo kon ervaren, omdat zijn verstand en angstige aspecten het hem eenvoudigweg niet toestonden om zijn ziel op zo een diepe en geaarde manier te ontvangen. Iedere keer als hij nu zijn ziel met hem liet ademen, kon hij letterlijk voelen dat er meer was voor hem om te ontvangen, meer liefde, meer energie en vooral meer vreugde! Hij kon nu echt zijn nieuwe leven gaan ontvangen…
Maar totdat hij zelf vanuit zijn hele wezen en uit pure liefde voor zichzelf de bewuste keuze maakte voor het Leven, om nu echt helemaal aanwezig te zijn in zijn lichaam, kon het niet manifesteren.

Op dit moment woont Erno samen met zijn vrouw en grote liefde Kata van Doesselaar, in Almere. Zijn leven is een aaneenschakeling van mooie geschenken geworden die iedere keer nog meer liefde, vreugde, creativiteit en inspiratie brengen.

Erno van Doesselaar geeft op dit moment Soulbreath Privé Sessies,  Workshops, Yin Yoga lessen, Teacher Trainings voor Yin Yoga leraren en Soulbreath Adem Therapeuten, Lezingen en ook Online Cursussen op Soulbreath Radio,  Dit is een internet radio station waar hij samen met zijn vrouw Kata van Doesselaar inspirerende uitzendingen en online cursussen presenteert.