Soulbreath Goes Live!

Sinds 10 jaar biedt Erno van Doesselaar internationaal consulten aan in het contact maken met de ziel, jouw zielsadem ontdekken, het leren begrijpen van de taal van jouw ziel ( zielscommunicatie ) en de integratie hiervan in ons dagelijkse leven. 20 jaar geleden kwam hij bewust in contact kwam met zijn ziel, na een bijna-dood ervaring. Vanaf dat moment schreef hij dagboeken vol met de gesprekken die hij had met zijn ziel en zo ontstond er een steeds diepere vertrouwensband. Vanuit dat vertrouwen kon hij ontvankelijker worden om daadwerkelijk die onvoorwaardelijke liefde van zijn ziel te gaan ontvangen in zijn leven. Zo ontdekte hij zijn zielsadem ( Soulbreath ) en de enorme kracht hiervan. Hij realiseerde zich iedere keer weer dat dit voor hem de sleutel was om volledig aanwezig te kunnen zijn in zijn lichaam en zich echt thuis te voelen in zichzelf.

Tijdens deze periode heeft Erno ook diverse trainingen voor spiritueel leraarschap gevolgd om o.a. een internationaal gecertificeerd Breath Teacher te zijn. Het is Erno’s grootste passie om anderen te inspireren met de levenservaring die hij met zijn ziel heeft gekregen en om hen in contact te laten komen met hun eigen zielsadem en daarmee hun eigen innerlijke kracht en wijsheid.

SOULBREATH GOES LIVE! Erno van Doesselaar gaat weer Live Uitzendingen presenteren met “Soulbreath goes Live”. Hierin kan jij jouw Soulbreath ademhaling en innerlijke kracht gaan ervaren! Tijdens deze Live podcasts geeft Erno Soulbreath Ademsessies en vertelt hij over zijn ervaringen met het bewust leven en bewust creëren met zijn ziel. Ieder mens heeft een onschatbare bron aan wijsheid en liefde in zichzelf waarmee je contact kan maken. Door bewust in het moment en in ons lichaam aanwezig te zijn, kunnen we onze Soulbreath ( zielsadem ) gaan ervaren. Vanaf dat moment opent zich geleidelijk een nieuwe wereld waarin jij je weer thuis kunt voelen.

Van 2011 tot begin 2015 gaf Erno van Doesselaar diverse radio uitzendingen op het Blogtalkradio network, waar hij te horen was als gast presentator over spiritualiteit en persoonlijke bewustwording, maar ook zijn eigen internet radio had met zijn vrouw. Nu is er een nieuw concept en nieuw begin met Soulbreath Goes Live! Je vind deze Live uitzendingen op het Spreaker podcast network.

Erno-profile
Soulbreath Goes Live

Testimonials

  • "Dear Erno, I just wanted to share with you that yesterday's soulbreath session has brought me so much! I am fully present in my life again and feel different. I am full of inspiration, enthusiasm, energy and curiosity. So, I am ready for new creations that come from joy! My deep gratitude for this, you truly do a fantastic job."

    A. October 2014
0