Geboortevoorbereiding workshop voor koppels

Home / Geboortevoorbereiding workshop voor koppels

birth preparation workshop zaterdag 24 Oktober 2015 in Amsterdam

Wij bieden een 2 uur durende workshop aan voor geboorte partners/ koppels om jullie mentaal, emotioneel en fysiek te helpen voorbereiden voor de bevalling en geboorte van jullie kind. Deze informatieve en praktische ‘hands-on’ workshop bevat diverse ondersteunende technieken zoals massage voor de zwangerschap en  gedurende de bevalling, houdingen voor de bevalling, ademhalingstechnieken, ontspanning en nog veel meer.
Het is ons doel om jou positief voor te bereiden, zodat jullie samen deze bijzondere tijd kunnen vieren en naar het magische moment van jullie baby’s geboorte dag kunnen groeien.  Deze workshop is ideaal voor mensen die zich niet kunnen binden aan een serie lessen of meerdere workshops en voor ouders die nu voor de 2e of 3e keer zwanger zijn is het een prima samenvatting.

Het is een workshop die losstaat van de zwangerschapsyoga lessen en die juist ook aankomende vaders / geboorte partners verwelkomen, aangezien wij het grote belang van hun rol erkennen. Deze workshop wordt aangeboden door Kata van Doesselaar ( Zwangerschapsyoga Docente & Breath Therapist ) en haar partner Erno van Doesselaar ( Breath Therapist, Yin Yoga Docent ) beiden ouders van 2 kinderen.

Datum:
Zaterdag 24 Oktober 2015

Tijd:
15.30 – 17.30

Prijs: 
€47,50 per koppel

Locatie: 
Yoga studio Rasalila: Tweede Kostverlorenkade 67, 1053 SB Amsterdam

Registratie:
Geef je op door op deze link te klikken.
( Je wordt doorverwezen naar de website van Yoga studio Rasalila )

Wij kijken ernaar uit om jou te ontmoeten!